Voordat ik over de geplande basiscursus fotografie iets ga vertellen, wil ik allereerst iedereen fijne feestdagen wensen en een goede jaarwisseling. Ik hoop dat iedereen een zeer fotografisch jaar in mag gaan!

In mijn vorige blog heb ik beloofd om je meer te vertellen over de geplande cursus. Mijn nieuwsbrief lezers en Facebook vrienden hebben deze informatie als eerste gekregen, als is de mail niet helemaal gegaan zoals ik wilde… Mijn excuses daarvoor.

Basiscursus fotografieWil jij ook gebruik maken van de aanbieding die de nieuwsbrieflezers ook hebben gekregen? Kijk dan onderaan deze pagina voor de link!

Na een uitgebreide voorbereiding heb ik een datum geprikt voor de basiscursus fotografie. In deze cursus behandel ik alles over diafragma, sluitertijd en ISO. Deze drie elementen zijn de basis van het fotograferen, omdat ze op één of andere manier het binnenkomende licht op je sensor beïnvloeden.

In de ochtend neem ik ruim de tijd om deze begrippen te bespreken en uit te leggen, waarna we tijdens een lunch die je van mij krijgt aangeboden nog even kunnen napraten. De middag staat in het teken van het toepassen van de theorie. We trekken er op uit, waarbij ik onderweg nog tips kan geven en kan ondersteunen. Als we weer tuig zijn in de cursus ruimte gaan we elkaars foto’s bekijken en krijg je nog wat tips mee naar huis.

Dit is een beproefde methode die veelvuldig wordt ingezet in het onderwijs. Ik durf dan ook te beloven dat een ieder met veel kennis en gereedschappen weer huiswaarts gaat.

Wil je meer weten over deze basiscursus fotografie?

Kijk dan nu op de inschrijfpagina voor het inschrijfformulier en de kosten. Bekijk je dit bericht voor 1 januari 2016, maak dat gebruik van deze tijdelijke aanbieding met 10% korting op het inschrijfgeld.

Ik hoop jullie allemaal terug te zien!

Manfred Grund