Web design

Fotografie en ontwerp liggen dicht bij elkaar. In beide gevallen komt er een flink stuk creativiteit bij kijken. Jaren van ervaring maken dat de afgeleverde websites van hoge kwaliteit zijn.

De techniek van het programmeren gaat erg snel. De veiligheid van uw website staat daarom centraal. Met die reden heeft Manfred er voor gekozen om niet langer zelf te programmeren. Hij maakt tegenwoordig gebruik van het gratis CMS (Content Management Systeem) WordPress. WordPress heeft alles in huis om een persoonlijke pagina te maken die er gelikt uitziet en ook nog eens up-to-date blijft wat betreft beveiliging. Heeft u toch wensen die niet of niet goed gerealiseerd kunnen worden met dit CMS, dan maakt Manfred gebruik van zeer ervaren programmeurs die uw wensen kunnen toevoegen aan uw (WordPress) site.

4 Redenen om de website te laten ontwerpen

Het ontwerpen van een site is één ding. Maar er komt meer bij kijken:

  • Google Ranks. Hoe goed wordt uw site gevonden door Google en andere zoekmachines?
  • Beveiliging en updates
  • Plug-ins: Kennis van de beste en veiligste plug-ins.
  • Integratie van Social Media.

Manfred zorgt er niet alleen voor dat uw site online staat, maar hij zorgt ook voor de beste Google Ranks en kan indien nodig uw bedrijf in de social media neerzetten. Voor slechts €12,50 per maand (€150,- per jaar) verzorgt Manfred uw updates, beveiliging en kunt u bij hem terecht voor vragen over uw site. Ook als u geen klant bent bij Manfred’s Webdesign kunt u een abonnement afnemen voor bovenstaande. Neem contact op voor prijzen.

Hieronder een aantal links naar de laatste websites die Manfred heeft gemaakt en in onderhoud heeft.

Heeft u nog vragen of wensen? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Referenties