Ga gelijk naar de gewenste informatie:

Paardenfotografie

Een specialisatie kies je niet, maar komt voor uit een passie. In mijn geval paarden. Aangezien ik steeds meer verzoeken kreeg om portretfoto’s te maken van iemand z’n paard en soms ook met zich zelf erbij, heb ik een aparte site gemaakt. Dus neem ook eens een kijkje op www.paardalsmodel.nl

Ik zie u graag terug in gezelschap van u edele viervoeter.

Werkwijze:

  1. We hebben 1 of meer gesprekken om alle wensen in kaart te brengen.
  2. Alle afspraken en wensen worden op papier gezet en wederzijds ondertekend en gedeeld. Een deel van het bedrag wordt aanbetaald.
  3. Direct na de shoot wordt de rekening voldaan. Dit kan ook via een tikkie.
  4. Binnen enkele uren ontvangt u de eerste selectie foto’s om te delen met vrienden en familie.
  5. Waarna u alle foto’s digitaal in groot formaat opgestuurd krijgt.

U kunt er voor kiezen om zelf een fotoboek te maken, maar Picture4You kan dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Portfolio

Visagie

Om je portret nog beter tot zijn recht te laten komen kan je er voor kiezen om een visagiste je make-up te laten verzorgen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en leidt in het algemeen tot een nog mooier plaatje. Een goed opgeleide visagiste weet precies hoe ze een glimmend gezicht kan voorkomen en weet waar ze de accenten moet leggen.

Wij werken daarom samen met ervaren en goed opgeleide visagisten die je make-up met alle liefde zullen verzorgen. Vraag bij het boeken van uw shoot vrijblijvend naar meer informatie over onze visagisten.

Privacy

Om ieders rechten te bewaken, zowel van het model als van de fotograaf, vragen we iedereen met wie we samenwerken een overeenkomst te ondertekenen. Deze kan op deze pagina als PDF worden gedownload en dient op de dag van de shoot meegenomen te worden door het model of de modellen.

Mocht je vragen hebben hierover kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Fotoshoot bij Manfred Grund - Picture4You.nl, ook voor paardenfotografie, bruidsreportages en de fotograaf voor al uw feesten en partijen.