Het is al weer enige tijd geleden dat ik een bericht plaatste op mijn site. Dat had meerdere redenen…

  1. Ik ben vader geworden van een tweeling en aandacht geven aan mijn gezin staat voorop.
  2. ik ben druk bezig om op de achtergrond dingen aan te passen.
Tijdje geleden...

Jelthe & Thijn

Punt 1 hoef ik denk ik niet toe te lichten. Mijn twee mannen, Jelthe en Thijn zijn op 6 februari 2014 acht weken te vroeg geboren. Dat bracht wat complicaties met zich mee, maar nu bijna twee jaar later kan ik zeggen dat de mannen 100% gezond zijn. Ze leggen aardig wat kilometers af op een dag en brabbelen er lustig op los. De eerste woordjes worden al weer opgevolgd en de boerderijdieren kunnen ze goed nadoen!

Punt 2 kan ik uitgebreider over zijn.

Allereerst zal het de vaste bezoeker van deze pagina zijn opgevallen dat de lay-out is veranderd. Dit heeft alles te maken met mijn activiteiten achter de schermen. Ik ben na,ijle drukbezet met het maken van online fotografie cursussen. De eerste online cursus is bijna klaar en er is heel wat werk in gaan zitten. Mensen die mij goed kennen weten dat ik erg kritisch kan zijn over mijn eigen werk. Dit zie je terug in mijn foto’s, maar ook in mijn andere werkzaamheden. Als ik iets neerzet moet dit tot in de puntjes worden voorbereid. Niet alleen de cursus, maar ook de website die de cursus moet gaan draaien. Er zit een uitgebreid systeem achter met diverse filmpjes, instructies, toetsen en de mogelijkheid om punten te verdienen die later weer ingewisseld kunnen worden voor kortingen op andere (online) cursussen. Later zal ik hier nog veel meer over gaan vertellen en zal ik de webshop onthullen waar alles bekeken kan worden.

Daarnaast heb ik mijn cursus op locatie verder aangepast en heb ik een datum geprikt waarop deze zal plaatsvinden. Hierover meer in  mijn volgende blogbericht.