Ga gelijk naar de gewenste informatie:

Fotostudio & Portretfotografie

Ik heb de beschikking over een mobiele studio. Deze kan ik overal neerzetten, als er maar een ruimte van minimaal 3 meter breed en lang is. U kunt kiezen uit diverse achtergrondkleuren en we kunnen de shoot aankleden met diverse attributen. U kunt kiezen om zelf op de foto te gaan met een goede vriendin, vriend, familie of een met uw huisdier. Eigenlijk is alles mogelijk.

Manfred Grund werkt volgens het in-camera principe. Het model ziet direct na het maken van de foto het eindresultaat. Door het juiste gebruik van de belichting is nabewerking nagenoeg niet nodig.

Visagie

Om je portret nog beter tot zijn recht te laten komen kan je er voor kiezen om een visagiste je make-up te laten verzorgen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en leidt in het algemeen tot een nog mooier plaatje. Een goed opgeleide visagiste weet precies hoe ze een glimmend gezicht kan voorkomen en weet waar ze de accenten moet leggen.

Wij werken daarom samen met ervaren en goed opgeleide visagisten die je make-up met alle liefde zullen verzorgen. Vraag bij het boeken van uw shoot vrijblijvend naar meer informatie over onze visagisten.

New Born fotografie

Babyfotografie, ook wel new born fotografie genoemd, vraagt veel geduld en timing. In onze studio nemen we alle tijd om uw zoon en/of dochter zo leuk mogelijk op de foto te zetten. Uw kind staat al voor €50,00 op de foto.

Werkwijze:

 1. We hebben 1 of meer gesprekken om alle wensen in kaart te brengen.
 2. Studio op locatie of komt u naar ons toe? Alles kan.
 3. Alle afspraken en wensen worden op papier gezet en wederzijds ondertekend en gedeeld (zie de downloadknop hieronder).
 4. Betaling gebeurt direct bij aankomst of na de shoot.
 5. Binnen enkele uren ontvangt u de eerste selectie lage resolutie foto’s om te delen met vrienden en familie.
 6. Binnen twee weken ontvangt u alle foto’s digitaal in groot formaat.

Manfred Grund is een professionele fotograaf die deze dag op een schitterende manier vast kan leggen. U kunt ervoor kiezen om zelf een fotoboek te maken, maar Picture4You kan dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Elize, Paul & Eugenie - Babyfotografie

Fotoalbums

Picture4You maakt geplakte fotoboeken en digitale fotoboeken. In alle gevallen komen de foto’s en fotoboeken uit een professioneel fotolab wat je direct terug ziet in de kleuren en het contrast.

 • Hoogste kwaliteit professioneel fotopapier (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier)
 • Volledig vlakliggende pagina’s
 • Geen barcodes of logo’s
 • Exclusieve covermogelijkheden zoals Deluxe covers
 • Luxe gewatteerde kaft
 • Linnen schutbladen
 • Extra verstevigde pagina’s met luxe museumkarton
Fotoshoot bij Manfred Grund - Picture4You.nl, ook voor paardenfotografie, bruidsreportages en de fotograaf voor al uw feesten en partijen.

Privacy

Om ieders rechten te bewaken, zowel van het model als van de fotograaf, vragen we iedereen met wie we samenwerken een overeenkomst te ondertekenen. Deze kan op deze pagina als PDF worden gedownload en dient op de dag van de shoot meegenomen te worden door het model of de modellen.

Mocht je vragen hebben hierover kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Download (PDF, Overeenkomst-fotomodel.pdf)
Download (PDF, Overeenkomst-families.pdf)