Fotostudio

We hebben de beschikking over een mobiele studio. Deze kunnen we overal neerzetten als er maar een ruimte van minimaal 3 meter breed en lang is. In deze mobiele fotostudio hebben we de vrijheid om alle tijd te steken in uw foto’s. U kunt kiezen uit diverse achtergrond kleuren we kunnen  de shoot aankleden met diverse attributen. U kunt kiezen om zelf  op de foto te gaan met een goede vriendin, vriend, familie of een met uw huisdier. Eigenlijk is alles mogelijk.

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie en voorbeeldfoto’s.

Fotoshoot bij Manfred Grund - Picture4You.nl, ook voor paardenfotografie, bruidsreportages en de fotograaf voor al uw feesten en partijen.

Privacy

Om ieders rechten te bewaken, zowel van het model als van de fotograaf, vragen we iedereen met wie we samenwerken een overeenkomst te ondertekenen. Deze kan op deze pagina als PDF worden gedownload en dient op de dag van de shoot meegenomen te worden door het model of de modellen.

Mocht je vragen hebben hierover kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Download (PDF, Overeenkomst-fotomodel.pdf)
Download (PDF, Overeenkomst-families.pdf)