Fotografie Leercentrum Cursussen

[half]!*TIJDELIJKE AANBIEDING*!

DEZE AANBIEDING LOOPT AF OP 31 DECEMBER OM 23:59.59 UUR![/half]

[half][tminus t=”31-12-2015 23:59:59″/][/half]

Beginnerscursus – basiskennis fotografie 

Altijd al willen leren hoe je alles uit je camera haalt? Fotograferen op de handmatige stand? Heb je altijd al de volledige controle over de foto’s willen hebben? Wil je weten wat ISO is, wat je sluitertijd is en hoe je diafragma werkt?

Schrijf je dan nu in voor de beginnerscursus basiskennis fotografie.

  • Wanneer: 19 maart 2016
  • Waar: 2e Sweelinckstraat 260, 2517 HB Den Haag
  • Hoe laat: vanaf 10.00 tot 16.00 uur
  • AANBIEDING: € 81,- (incl. uitgebreide lunch)

In de ochtend krijg je theorie over de instellingen van je camera. Na de lunch gaan we naar buiten om de kennis van de ochtend zelf toe te passen. Als het slecht weer is kunnen we dit ook binnen doen. Na enige tijd te hebben geoefend onder begeleiding van de cursusleider komen we terug in de cursusruimte om de gemaakte foto’s met elkaar te bespreken. Zodoende kunnen we ook weer van elkaar leren.

Deze aanbieding is niet langer geldig. Je kan je nog steeds inschrijven voor het normale tarief. Klik hier om je in te schrijven.


[info]

Andere cursussen?

Manfred Grund organiseert door het jaar heen nog veel meer cursussen. Denk daarbij aan Lightroom Cursussen en Lange Sluitertijd (avond) fotografie cursussen. Houd deze pagina in de gaten, download het GRATIS ebook of schrijf je hieronder in voor de mailinglist en je wordt automatisch op de hoogte gehouden via de mail.

Manfred Grund

[/info]

 

In het dagelijks leven ben ik docent op Praktijkschool De Poort in Den Haag. Als onderwijsprofessional weet ik als geen ander hoe je mensen iets moet leren. Natuurlijk helemaal als datgene wat je de ander wilt leren ook nog eens je passie is. Juist fotograferen.