fbpx

Cursussen

Fotografie Leercentrum Cursussen

Wat voor cursussen?

Manfred Grund organiseert door het jaar heen veel cursussen. Denk daarbij aan Basiscursus fotografie, Lightroom Cursussen en Lange Sluitertijd (avond) fotografie cursussen. Houd deze pagina in de gaten, download het GRATIS ebook of schrijf je hieronder in voor de mailinglist en je wordt automatisch op de hoogte gehouden via de mail.

Manfred Grund

 

 

In het dagelijks leven ben ik docent op Praktijkschool De Poort in Den Haag. Als onderwijsprofessional weet ik als geen ander hoe je mensen iets moet leren. Natuurlijk helemaal als datgene wat je de ander wilt leren ook nog eens je passie is. Juist fotograferen.

Wat voor cursussen kan je bij mij volgen?

 • beginnerscursus – basiskennis fotografie
  (€ 90,00 – in weekeinden,incl lunch – minimaal 10 deelnemers)
  Ik vertel je alles over compositie, diafragma, sluitertijd en ISO. Je leert omgaan met de manuele instelling en de half automatische instellingen op je camera. En natuurlijk gaan we praktisch aan de slag en bespreken we de gemaakte foto’s met elkaar. Deze cursus is geschikt voor iedereen die van fotograferen houdt en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte.
 • gevorderde cursus –  avondfotografie
  (€75,00 – avonduren – minimaal 8 deelnemers)
  Praktische cursus: We gaan dieper in op het handmatig instellen van je camera. Je leert lange sluitertijd opnames te maken (in het donker) en natuurlijk bespreken we de foto’s met elkaar.
 • beginnerscursus – modelfotografie
  (€90,00 – weekeinden of avonden – minimaal 10 deelnemers)
  Werken met modellen is een vak apart. Hoe ga je om met een model en waar moet je op letten met je instellingen? Deze cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Ervaren modellen worden geregeld.
 • beginnerscursus – werken met Lightroom
  (€90,00 – weekeinden of avonden – minimaal 10, max 16 deelnemers)
  Met Adobe Lightroom kan je je foto’s organiseren en nabewerken. Dit handige programma is echter heel uitgebreid en het is fijn om de basis een keer uitgelegd te krijgen. In een ruim lokaal met voldoende computers wordt alles uitgelegd. Je mag ook je eigen laptop meenemen.
Als je interesse hebt in een cursus, laat dit dan weten door mij te mailen of door het formulier hierboven in te vullen. Alleen bij voldoende deelnemers gaan de cursussen door.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *