De vakantieperiode is altijd een goed moment om ook overdag bezig te zijn met de camera.

De vakantie was vroeg in het jaar gepland en het weer van de afgelopen weken gaf goede hoop. Dus dit keer geen exotisch land waar de zon altijd schijnt en het eigenlijk te warm is om je grote teen te bewegen, maar een Oudhollandsch boerderij bungalowtje in Drente.

Ik zag het al helemaal voor me. Fietsen en wandelen door de natuur met vrouwlief en natuurlijk mijn trouwe kameraad om mijn nek.

“In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst”. Deze reclameslogan bleek niet alleen te slaan op beleggingen, maar ook op het weer.

De eerste dagen was het best redelijk. Het Dwingelerveld is erg mooi en we hebben heerlijk gewandeld. Op de geheugenkaart staan mooie plaatjes. De dagen erna vielen toch wel tegen.

Dus de tijd nuttig besteedt en deze website vorm gegeven. Iets wat al langer in de planning lag, maar gewoon door tijdgebrek nog niet van was gekomen.

Ik hoop dat iedereen op deze wijze kan genieten van mijn foto’s welke ik regelmatig zal uploaden, vergezeld van wat ondersteunende teksten.

U zult waarschijnlijk niet gek opkijken als ik vertel dat veel foto’s die ik op deze website heb gebruikt, tijdens deze vakantie zijn gemaakt.