PaardAlsModel.nl en Coupony

coupony aanbiedingDe zusterpagina www.paardalsmodel.nl heeft nu een hele mooie aanbieding via Coupony.nl

Deze coupon site (specifiek gericht op de paardensport en paardenliefhebbers) bieden nu een coupon aan met 35% korting voor een glamourshoot met je paard of een reportage van jouw (men)wedstrijd! Bij aankoop van 2 coupons kan je drie paarden of aanspanningen laten fotograferen. Dit is een besparing van 57%!!

De moeite waard om deze aanbieding en alle andere aanbiedingen eens te bekijken op www.paardalsmodel.nl.

 

Maak gebruik van de aanbieding op coupony.nl en boek een echter fotoshoot!

Maak gebruik van de aanbieding op coupony.nl en boek een echter fotoshoot!

2 Reacties

 1. susanne van der Zanden

  http://www.picture4you.nl/wp-content/uploads/2013/03/Monsterse-strand-20130228-95.jpg Per toeval kwam ik op deze site waar mijn dochter op de pony zit. Mijn dochter vindt ze niet zo leuk.misschien wil je een keer beter maken. We zijn vrijdagmiddag vaak op het strand te vinden. Maar geef even een mailtje

  Reageren
  1. Manfred Grund (Auteur bericht)

   Hoi Susanne,

   Ik kan me voorstellen dat ze wel weer nieuwe foto’s wil hebben. Ik zal eens kijken wanneer ik zou kunnen.

   Tot gauw!

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *