Het avondlicht op de wolken en de bergen van Plan-de-la-TourNa een weekje op vakantie te zijn geweest, waar ik natuurlijk ook heel veel foto’s heb gemaakt zijn we afgelopen maandag ook weer op pad geweest met de fotoclub.

De vakantie was in Plan-de-la-Tour, een dorp in het bourgondische Frankrijk. in een geweldig huis met uitzicht over een schitterende vallei. Het schattige echt Franse dorpje ligt in de nabijheid van St. Maxime en St. Tropez. Deze twee plaatsen zijn uiteraard bezocht en uitgebreid gefotografeerd, net als de naburige beeldschone natuur.

Dit midweekje was snel voorbij, waarna ik zaterdagavond een reportage heb mogen maken van een feestelijk diner in het sfeervolle restaurant “Vollemaan” te Leidschendam. Aangezien deze foto’s nog niet gepubliceerd kunnen worden stel ik uw geduld nog even op de proef, totdat de foto’s aan de klant zijn aangeboden.

Zoals hierboven al verteld, ben ik maandagavond met Kasper Middel van Firsttakefotografie.nl en zijn broer Nelis Middel, naar de Kinderdijk gereden om de molens in het avondlicht te kunnen fotograferen. Niet alleen waren er veel toeristen  aanwezig, maar ook de lokale “plakvliegen”. Wat een smerige beesten. Daardoor ben je al snel geneigd om snel wat foto’s te schieten en weg te gaan. Deze neiging onderdrukkend hebben we hier toch wat langer rondgelopen en de molens vanaf diverse kanten op de gevoelige plaat vastgelegd.

Veel plezier met het bekijken van deze foto’s. Heeft u zelf ook interesse in een reportage van uw (bruilofts)feest of heeft u iets anders wat u gefotografeerd wilt hebben. Neem dan contact op mij op via het contactformulier.

Kinderdijk

Plan-de-la-Tour, St. Maxime & St. Tropez (Frankrijk)