Altijd al deel uit willen maken van het prestigieuze ‘World Photo Concert’?
Grijp nu de mogelijkheid, en maak kans op vertoning van uw foto tijdens bijzondere evenement!

Op zaterdag 24 september vind de ‘World Photo Concert’ plaats in WestlandTheater de Naald in Naaldwijk. Waar o.a. foto’s uit de World Press Photo Collectie met muziek tot leven worden gebracht door gitarist en theaterman Hans Visser, duivelskunstenaar Ernesto Arrendell, percussionist Arthur Bont en de Russische accordeongigant Irena Filippova.

Een beeld verteld meer dan duizend worden. Over de hele wereld worden verhalen in foto’s vastgelegd. Van politiek en oorlog, de mens en natuur tot sport en plezier, foto’s kunnen zowel vrolijk, verrassend als confronterend zi jn. Kleine verhalen en grote verhalen worden verteld door middel van foto’s en door artisten muzikaal begeleid.

Hoe ziet u het Westland? Uw mooiste impressie van het Westland kan onderdeel worden van dit bijzondere evenement!

Mail voor 1 september uw blik op het Westland (in hoge resolutie) naar [email protected] en maak kans op 2 kaarten voor het ‘World Photo Concert‘ op 24 september! De meest bijzondere foto’s maken kans om op het groote doek deel uit te maken van het concert, tussen de allermooiste foto’s van de World Press Photo Collectie.

Uiteraard kunt u ook gewoon komen genieten van deze 2 uur duurende voorstelling, waarbij de allermooiste foto’s van de wereld tot leven gebracht worden onder begleiding van muziek. Kaarten kunnen nu gereserveerd worden en kosten € 17,50 per persoon.

Voor meer informatie kijk op www.worldphotoconcert.nl en op www.westlandtheater.nl

Bron: Ben Hofland Fotografie