Varend Corso 2013 - Durf(t) te dromen

Varend Corso 2013 – Durf(t) te dromen

Het Varend Corso Westland heeft ongeveer een half miljoen bezoekers getrokken. Dat is volgens de organisatie een record. Vorig jaar zagen ongeveer 425.000 mensen de versierde boten door de kernen van de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Maassluis, Rijswijk, Den Haag en Delft varen.

Zestig boten versierd met 450.000 bloemen, 120.000 planten en 80.000 stuks groente en fruit waren de voornaamste ingrediënten van het jaarlijkse evenement. En ondanks de warmte kwamen de boten ook op de laatste dag nog goed terug, aldus een woordvoerder. Het thema was dit jaar Durf(t) te dromen. (bron: www.rtvwest.nl)

Picture4You was ook aanwezig en maakte ruim 180 foto’s waarop alle boten te zien zijn. Heeft u interesse in een foto, dan kunt u deze bestellen in onze webshop. De foto wordt dan afgedrukt in een professioneel lab op hoogwaardig fotopapier en naar u opgestuurd. Een herinnering van uw deelname aan dit geweldige corso.

Hieronder een klein voorproefje met een aantal foto’s. Let op! Dit is een selectie. Alle foto’s van het Corso zijn te vinden in de webshop! Op het moment van schrijven en publiceren worden er nog foto’s geupload naar de webshop. Ziet u nog niet uw boot, kom dan op een later tijdstip terug!