fbpx

Portretfotografie

Portretfotografie: alle soorten fotografie waarbij je een andere persoon op de foto zet.

Buiten Fotoshoots

Amber en Isa - Fotoshoot Doel (België)

Amber en Isa – Fotoshoot Doel (België)

We hebben een hoop modellen mogen fotograferen in deze vakantieperiode. De mooie lange zomerdagen lenen zich perfect voor avondfotografie. De meeste avonden is het licht net wat zachter dan overdag.

In de afgelopen periode dan ook veel buiten fotoshoots gehad. We zijn naar Doel (België) geweest met twee modellen en hebben een shoot gedaan rondom Kasteel Heeswijk. Een mooie locatie waar we al eerder zijn geweest, maar dan zonder modellen.

Er staan nog wat shoots in de planning, waaronder een bikinishoot en een paardenshoot. Natuurlijk is er altijd ruimte in de agenda om mee shoots te doen, dus reageer snel via ons contactformulier als jij ook een buitenshoot wil. Zolang het weer meewerkt kunnen we met jou en je vriendinnen op pad. En wat is nou een leuker cadeau dan een fotoshoot!

Aanbieding: Portretfoto’s

Armelle & Romy Basart

In samenwerking met collega fotograaf Kasper Middel, biedt Manfred Grund van Picture4You.nl ook portretfoto’s aan in eigen studio.

Als openingsaanbieding kunt u nu al een shoot laten maken voor slechts €50,00. Bij twee of drie personen betaalt u slechts 35,- per persoon. Voor dat bedrag krijgt u 20-30 foto’s welke voor een witte of zwarte achtergrond zijn gemaakt. Ook kunt u de shoot aankleden met een thema.

In onderstaande foto’s ziet u onder andere het herfst thema wat bij de vier seizoenen fotoshoot hoort. Bij deze shoot worden uw foto’s genomen in een herfst, winter/ kerst, lente en zomer thema.

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend meer informatie en prijzen opvragen van de vier seizoenen fotoshoot.

Natuurlijk kunt u ook nog bij Picture4You.nl terecht voor al uw (bruids)reportages, paardenfoto‘s met en zonder de mobiele fotostudio en als fotograaf voor uw (bedrijfs)feesten.

Fotoshoot met Sanne

Sanne Lanser & Layka

In eerste instantie wilden we voor www.paardalsmodel.nl een fotoshoot van Sanne met haar verzorgpaard doen, maar dat kon helaas niet door gaan. Een fotoshoot met hond! Natuurlijk! Dat kan ook!

Na een geweldige leuke en gezellige fotoshoot was het nog moeilijk om de mooiste en leukste foto´s eruit te pikken. Sanne heeft uiteindelijk 23 foto´s toegestuurd gekregen. Deze fotoshoot konden we voor het eerst doen in onze eigen fotostudio, welke in beheer is van Kasper Middel. Neem een kijkje in het portfolio voor meer foto’s uit deze shoot.

Ook interesse in een fotoshoot? Alleen, met hond, kat of konijn? Alles kan! Neem contact op voor meer informatie.

Portretfoto’s

Fotoshoot bij Manfred Grund - Picture4You.nl, ook voor paardenfotografie, bruidsreportages en de fotograaf voor al uw feesten en partijen.

Na een leuke en vooral leerzame fotoshoot in de fotostudio van Ben Hofland te Rijswijk, heb ik gelijk een selectie van de serie foto’s in mijn portfolio geplaatst.

Het model, Jantine, was zeer professioneel en heeft uitermate haar best gedaan om alles en iedereen te vriend te houden. Via deze weg mijn dank hiervoor. Met een beetje geluk zien we haar vaker terug op deze site met telkens weer nieuwe foto’s op nieuwe locaties.