Strijbeekse heide

Nabij het kamphuis is een groot natuurgebied. Een onderdeel van dit natuurgebied is het beschermde deel met koeien en een schaapskudde, rondom een ven.

De vakantieperiode is het uitgelezen moment om mij op mijn fotografie hobby te storten. Niet alleen mijn vakantie naar Kos dit jaar, maar ook het jaarlijks terugkerende weekje in Strijbeek heeft heel wat foto’s opgeleverd.

In Strijbeek, een kleine dorpje vlakbij Breda en tegen de Belgische grens, worden elk jaar ruiterkampen gehouden.

“Ruiterkampen voor iedereen!”

Sinds jaar en dag ben ik kind aan huis en is het elke keer weer alsof je “thuis komt”. Dat is best gek, als je bedenkt dat ik hier meestal niet vaker dan 1 of maximaal 2 keer per jaar ben.

Het kamp was in elk geval weer oergezellig en de kampgasten hebben weer een geweldige week achter de rug. Van afwassen tot uitmesten en heerlijke buitenritten door de mooie natuur van de Strijbeekse bossen.

Net als andere jaren maak ik veel foto’s wat in de weken daarna een hoop tijd in beslag neemt om de beste en leukste er uit te filteren. Veel kampgasten willen dolgraag deze foto’s terugzien of bemachtigen. Dat laatste kan best wel een hoop werk opleveren, maar de webshop van Oypo heeft mij hier erg mee geholpen. Zij zorgen er dan ook voor dat alle bestellingen netjes thuis worden afgeleverd en wanneer de klant niet tevreden is, hebben ze een goede klant gerichte service.

Wanneer je één of meer foto’s digitaal of op echt fotopapier wilt bestellen neem dan een kijkje in de webshop.

Natuurlijk hoor ik graag wat je van de foto’s vindt en mocht je een specifiek element uit het kamp missen, kant ook reageren via het reactieformulier op deze site.