PortretfotografiePortretfotografie is een vak apart. Tijdens het maken van de foto moet je met veel factoren rekening houden; belichting, omgeving, achtergrond, kleuren, scherpte en natuurlijk het model.

De combinatie van dit alles maakt het tot een sport om de perfecte foto te maken.

AANBIEDING:

‘Gewone’ fotoshoot: Voor slechts €150,- krijg je een fotoshoot waar je met z’n tweeën kan schitteren. Voor dat bedrag krijg je 20-30 digitale foto’s in hoge resolutie welke voor een witte of zwarte achtergrond zijn gemaakt. Met je huisdier op de foto kan zonder extra kosten!

Glamourshoot: Voor slechts €200,- krijg je een fotoshoot waarbij jij helemaal in de schijnwerpers staat. We letten op elk detail en zorgen ervoor dat je er op je best uitziet. Na afloop worden de foto’s uitgebreid nabewerkt, waardoor de glamour-factor nog groter wordt. Uiteindelijk krijg je drie digitale foto’s in hoge resolutie opgestuurd waar je extreem trots op kan zijn! Toch liever een Boudoirshoot? Vraag vrijblijvend naar de kosten.

Fashionshoot: Voor slechts €110,- sta jij als een echt fashion model op de foto. Je krijgt achteraf 5 digitale foto’s in hoge resolutie opgestuurd waar jij op schittert. De foto’s worden uitgebreid nabewerkt, zodat het net is alsof jouw foto zo uit de tijdschriften gescheurd is!

* Bij elke shoot kan ook een MUA(h) (Make-Up Artist (hair) oftewel visagiste ) en/of styliste geregeld worden. Deze bedragen lopen per visagiste erg uiteen. Denk aan €50,00 – €100,00 per shoot en is erg afhankelijk van de ervaring en professionaliteit van de visagiste en/of styliste. Met meerdere personen is de ervaring dat de prijs snel daalt. Eigen visagiste en/of styliste meenemen mag natuurlijk altijd.

Thema’s

In onderstaande foto’s zie je onder andere het herfst thema wat bij de vier seizoenen fotoshoot hoort. Bij deze shoot worden je foto’s genomen in een herfst, winter/ kerst, lente en zomer thema. Voor prijzen en meer informatie van deze vier seizoenenshoot kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

Om je portret nog beter tot zijn recht te laten komen kan je er voor kiezen om een visagiste uw make-up te laten verzorgen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en leidt in het algemeen tot een nog mooier plaatje. Een goed opgeleide visagiste weet precies hoe ze een glimmend gezicht kan voorkomen en weet waar ze de accenten moet leggen.

Wij werken daarom samen met ervaren en goed opgeleide visagisten die je make-up met alle liefde zullen verzorgen. Vraag bij het boeken van uw shoot vrijblijvend naar meer informatie over onze visagisten.

Om ieders rechten te bewaken, zowel van het model als van de fotograaf, vragen we iedereen met wie we samenwerken een overeenkomst te ondertekenen. Deze kan op deze pagina als PDF worden gedownload en dient op de dag van de shoot meegenomen te worden door het model of de modellen.

Mocht je vragen hebben hierover kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Download (PDF, Overeenkomst-fotomodel.pdf)
Download (PDF, Overeenkomst-families.pdf)

Portretfotografie: enkele voorbeelden

Fashion shoot

Glamourshoot

‘Gezellige’ fotoshoot

Hieronder een fotoshoot met Celine Vos, Armelle Basart en Romy Basart. Zij kozen ervoor om een gedeelte van de shoot het herfstthema mee te geven. Het herfstthema is een onderdeel van de vier seizoenenshoot, waar alle seizoenen voorbij komen.

Als leuke herinnering kan je ook andere dingen vastleggen. In dit geval teddyberen. Buiten het feit dat ze rustig bleven zitten tijdens de shoot en een eindeloos geduld hebben voor de fotograaf, was het hier een de bedoeling om rekening te houden met de kleuren die de vacht van de beren hebben. Het lichtgebruik en de achtergrond is hierop aangepast om een authentieke en rustige sfeer te creëren.

Standaard Shoot

150monthly
  • Feature 1
  • Feature 2

Glamour Shoot

175monthly
  • Feature 1
  • Feature 2

Fashion Shoot

150