Actievoorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie “nieuwsbrief”, hierna te noemen: “actie”, die wordt georganiseerd door Picture4You.nl en M&K Fotografie, gevestigd te Poeldijk, Sutoriusstraat 47, hierna gezamenlijk te noemen: “Picture4You.nl”.

  1. Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws bij Picture4You d.m.v. een internetnieuwsbrief.
  2. Picture4You, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met deze actie.
  3. Picture4You kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.
  4. Acties zijn geldig zolang de voorraad strekt tenzij anders vermeld. Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
  5. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken.
  6. U kunt uw gegevens altijd controleren of wijzigen door in de nieuwsbrief op de hyperlink te klikken.
  7. Ontvangen kortingsvouchers kunnen niet ingewisseld worden voor cash geld.

 

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van deze site de grootste zorgvuldigheid betracht is, kan Picture4You.nl niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Picture4You.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is, alsmede de sites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden en die via deze site toegankelijk zijn.

Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag zonder schriftelijke toestemming van Picture4You.nl of bronvermelding geen gebruik worden gemaakt.