Panoramafoto’s maken is inmiddels ook mogelijk met veel compactcamera’s. Het is een leuke manier om een goed beeld te krijgen van een ruimtelijk omgeving.

Onderstaande panoramafoto’s zijn opgebouwd uit 5 tot 10 foto’s en daarna samengevoegd in een fotobewerkingsprogramma en op deze website in een speciaal programma gezet, zodat ze te zien zijn alsof u zelf door de zoeker kijkt. Met uw muis kunt u de foto”s van links naar rechts en van boven naar beneden bewegen.

Wellicht hebben ze even nodig om op te bouwen, maar het is zeker de moeite waard om hierop te wachten.

[ptviewer href=”https://www.picture4you.nl/wp-content/uploads/2011/07/Panorama-Epen-Limburg.jpg” imagewidth=”5000″ imageheight=”1814″ horizon=”1000″ hfov=”250″ ] Panorama Epen (Limburg)
Sleep met de muis over de afbeelding om het gehele beeld te zien.[/ptviewer] [ptviewer href=”https://www.picture4you.nl/wp-content/uploads/2011/07/Sacre-Coeur-panorama.jpg” imagewidth=”5000″ imageheight=”1094″ horizon=”520″ hfov=”250″ ] Panorama Sacre Coeur (Parijs)
Sleep met de muis over de afbeelding om het gehele beeld te zien.[/ptviewer]

Omdat niet alle panorama’s geschikt zijn om op bovenstaande wijze te tonen, hieronder twee die ik u toch niet wil ontnemen.


Panorama Erasmusbrug (Rotterdam)

Panorama Hulshof gebouw (Rotterdam)